樓主: Kenneth25

85290100000 是什麼

管理員

Hi ClementChan,

得悉專責同事正與你跟進和處理,謝謝

使用道具 評分

四圍遊人

我都有咁既情況,麻煩儘快跟進

使用道具 評分

管理員

Sindy 於 2018-7-12 22:12 發表
我都有咁既情況,麻煩儘快跟進

Hi Sindy.

已安排相關同事於48小時內聯絡您跟進,謝謝。

使用道具 評分

四圍遊人

我都有咁既情況,麻煩儘快跟進!5月份賬單有話我發過漫遊信息去85290100000呢個號碼度, 多收了我$27,請跟進!

使用道具 評分

管理員

Hi joe1234,

已通知同事於48小時內回覆您跟進。謝謝

而有關上述事宜,你也可參考一下以下資料,謝謝。

---------------------------------------------------------------------------------------------------
相信大家既遇到既應該來自iPhone內的一個關乎使用 iMessage / Face Time 的不知名問題。
如果要避免收費,出發前可先安排取消 iMessage / Face Time 的功能。
網上搵到一些相關資料比大家參考一下。謝謝

https://mrmad.com.tw/iphone-roaming-network-costs

使用道具 評分

四圍遊人

我都有... 全部國際漫遊短訊都係sd去85290100000
仲要係1分鐘內密密自動sd
有咩可能
部機度又冇record話sd過去

使用道具 評分

管理員

CKLFish 於 2018-7-18 12:59 發表
我都有... 全部國際漫遊短訊都係sd去85290100000
仲要係1分鐘內密密自動sd
有咩可能

Hi CKLFish,

我安排同事於48小時內回覆您跟進。謝謝

以下資料可供參考:
---------------------------------------------------------------------------------------------------

相信大家既遇到既應該來自iPhone內的一個關乎使用 iMessage / Face Time 的不知名問題。

如果要避免收費,出發前可先安排取消 iMessage / Face Time 的功能。

網上搵到一些相關資料比大家參考一下。謝謝

https://mrmad.com.tw/iphone-roaming-network-costs

使用道具 評分

一般條款及細則|特別條款及細則|免責聲明|個人資料及私隱聲明|

© 香港寬頻網絡有限公司 。版權所有。

返回頂部 返回列表