12下一頁

Mytv升級至尊版

異於遊人

你好,之前有人打電話黎sell 升級mytv super去至尊版,我媽咪唔知頭唔知路口快快應承左,我地之後都有入返mytv睇係咪升級左,果時係訊息中心睇到推廣message就以為係我地喺mytv入面自己揀升唔升級,咁我地商量過都係唔升,以為唔揀入個推廣訊息就ok, 點知今日入去睇mytv已經自動升級左。我想問要點先可以取消升級?

使用道具 評分

管理員

Hi kathysuet ,
我安排同事致電回覆登記人跟進,請耐心等候。謝謝

使用道具 評分

異於遊人

傻的嗎,我以為係升埋一年免費期淨低嘅日子,點解一升級就要去到2019年9月?

使用道具 評分

管理員

kathysuet 於 2017-10-5 21:06 發表
傻的嗎,我以為係升埋一年免費期淨低嘅日子,點解一升級就要去到2019年9月? ...

一般轉計劃都會以新計劃合約期重新開開始計算。已安排左同事跟進,預計今日內會致電回覆登記人。謝謝

使用道具 評分

四圍遊人

kathysuet 於 2017-10-4 22:58 發表
你好,之前有人打電話黎sell 升級mytv super去至尊版,我媽咪唔知頭唔知路口快快應承左,我地之後都有入返m ...

我直情覺得自己有老人痴呆,無聽到佢話要98一個月,到收到單先知!

使用道具 評分

管理員

Nikehk85 於 2017-10-16 11:12 發表
我直情覺得自己有老人痴呆,無聽到佢話要98一個月,到收到單先知!

Hi Nikehk85,

見到上文情況,希望可以了解更多。請提供你嘅香港寬頻賬戶號碼俾我哋,以便交予同事們跟進。
為保障你嘅資料,請以私人信息傳送,賬戶號碼可於 http://www.hkbn.net/MyAccount 查閱,謝謝。

使用道具 評分

四圍遊人

Nikehk85 於 2017-10-16 11:12 發表

我都有同樣情況! 9月中打黎話自動更新做至尊版!我都講左唔要! 但果個人堅持話更新就可以! 點知張單寄到黎係要收錢! 仲續埋約
請問最後成功取消嗎?

使用道具 評分

管理員

Sin0318 於 2017-10-16 23:06 發表
我都有同樣情況! 9月中打黎話自動更新做至尊版!我都講左唔要! 但果個人堅持話更新就可以! 點知張單寄 ...

Hi Sin0318,

請提供你嘅香港寬頻賬戶號碼俾我哋,以便交予同事們跟進。
為保障你嘅資料,請以私人信息傳送,賬戶號碼可於 http://www.hkbn.net/MyAccount 查閱,謝謝。

使用道具 評分

四圍遊人

我都冇聽到話要收費淨係聽到合約期後先收百幾
所以就話OK
結果月費又多出百幾
明明用都冇用過

目前打咗兩次電話
問拎電話錄音又要等埋下一次電話......
分分鐘今個月月費到期都未解決

使用道具 評分

管理員

GM020 於 2017-10-17 20:58 發表
我都冇聽到話要收費淨係聽到合約期後先收百幾
所以就話OK
結果月費又多出百幾

Hi GM020,

你嘅個案已有記錄,同事會繼續聯絡你跟進的,謝謝。

使用道具 評分

一般條款及細則|特別條款及細則|免責聲明|個人資料及私隱聲明|

© 香港寬頻網絡有限公司 。版權所有。

返回頂部 返回列表