樓主: kathysuet

Mytv升級至尊版

異於遊人

你好,我選用香港寬頻上網已經好多年,仲介紹埋親戚男友一齊用,我一直沿用自動轉帳,突然發現12月帳單要環3百多,我立刻致電查詢,
得到既答覆係11月2號話係電話同意每個月比98元升級至尊版my tv super,
我本人從未係電話確認同意用98元去申請my tvsuper至尊版,亦覺得唔須要呢項服務,
我詢問貴司職員,佢堅持話我有同意確認比98升級至尊服務,
我要求重聽當日錄音,到今早再與貴司職員聯絡,職員堅持我有確認,
亦無提供我當時錄音,我堅稱即係貴司單方面通知就幫用戶申請,
同埋電話確認選用服務,一般須重新核對個人資料無誤,
經當事人確認同意,職員會講解服務詳情,
但我從無確認就被貴司標記為已確認申請用戶
我對貴司既銷售員售賣服務手法感厭惡、
同時我上網查到貴司因今次升級至尊版手法感不滿用戶眾多
只要goole上網尋找就能找到相關信息
我已通知各親友,若其他親友都被貴司自動升級
會聯同所有資料交比做記者既朋友跟進
希望儘快得到貴司合理既解釋及回覆,謝謝!

使用道具 評分

管理員

Siulaib 於 2018-1-13 11:58 發表
你好,我選用香港寬頻上網已經好多年,仲介紹埋親戚男友一齊用,我一直沿用自動轉帳,突然發現12月帳單要環 ...

Hi Siulaib,

我安排同事聯絡 閣下跟進,同事會於 48 小時內回覆,請耐心等候。謝謝

使用道具 評分

異於遊人

Eddy 於 2018-1-13 17:29 發表
Hi Siulaib,

我安排同事聯絡 閣下跟進,同事會於 48 小時內回覆,請耐心等候。謝謝

感謝你既幫忙,已有同事回覆我了,謝謝

使用道具 評分

一般條款及細則|特別條款及細則|免責聲明|個人資料及私隱聲明|

© 香港寬頻網絡有限公司 。版權所有。

返回頂部 返回列表