想問吓HKBN有提供 SIP Trunk 服務嗎?

至叻講人

如題,另外想問吓係咪只限商業客戶先用得 Infinite Voice 服務?

使用道具 評分

管理員

Hi TheDemigod ,

我們的商業服務都提供以上服務,詳情請參考 : https://es.hkbn.net/tc/services- ... .shtml?t=enterprise
謝謝

使用道具 評分

至叻講人

Chris_Yau 於 2016-7-7 14:49 發表
Hi TheDemigod ,

我們的商業服務都提供以上服務,詳情請參考 : https://es.hkbn.net/tc/services- ... .sh ...

想請問 HKBN 如果有提供以上兩項服務,甘電話號碼業務方面,會唔會能夠提供 800- 開首ge tollfree號碼?

使用道具 評分

至叻講人

TheDemigod 於 2016-7-19 10:43 發表
想請問 HKBN 如果有提供以上兩項服務,甘電話號碼業務方面,會唔會能夠提供 800- 開首ge tollfree號碼?
...

自我推post~~~~~~~~~~~~~~~~~~

使用道具 評分

管理員

仲有咩問? 我幫你一次過問商業寬頻吧!

使用道具 評分

管理員

Hi TheDemigod,

我哋有SIP Trunk 服務,InfiniteVoice 只限商業客戶,但我哋冇Tollfree服務。

使用道具 評分

相熟講人

TheDemigod 於 2016-7-19 18:17 發表
自我推post~~~~~~~~~~~~~~~~~~

要提供BR先可以登記Infinite Voice服務

使用道具 評分

一般條款及細則|特別條款及細則|免責聲明|個人資料及私隱聲明|

© 香港寬頻網絡有限公司 。版權所有。

返回頂部 返回列表